сряда, 30 октомври 2013 г.

За мен



д-р Иван Добринов
психиатър
Началник на Шесто мъжко отделение в Държавна психиатрична болница „Д-р Георги Кисьов” – гр.Раднево.
Завършил висше образование (магистър по медицина) в Медицински факултет на Тракийския университет – гр.Ст.Загора. Придобил специалност „психиатрия” през 2002 г. С опит във фармакотерапията, рехабилитацията, ресоциализацията, съдебната и трудова експертиза на лица с психични разстройства и зависимост към психоактивни вещества. Опит в групова терапия на зависими – от 2004 г.
Обучения и квалификация: „Университет по зависимости” (Иститут по поведенчески стратегии - София) - 2002-2012 г.; „Психиатрични формулировки на случай”; „Екипност в психиатрията”; “Принципи на организация на рехабилитационните програми на зависими и семействата им”; “Модели и стандарти на ефективното лечение на зависимости”; „Терапевтична общност за лечение на зависимости: инструменти и групи”; „Семейство, съзависимост, насилие”; „Съвременна терапия на зависимостите: Модел „Минесота”; Индикатор Търсене на лечение”; „Развитие на Националната мониторингова система по търсенето на лечение във връзка с употреба на наркотици: използване на интернет ресурсите и работа в мрежата”; „Повишаване капацитета на професионалистите, работещи в областта на лечението на зависимостта от психоактивни вещества” – UNODC, НЦН; Обучение за обучители по „Кратки интервенции – пътуване от теорията към практиката” – НЦН и др.
Участвал в българо-германската благотворителна инициатива „Културата и болестите нямат граници”.
Консултант на Сдружение „Майки срещу дрогата” – гр.Пловдив.
Членство в Български лекарски съюз, Българска психиатрична асоциация.
Публикувани материали в списание „АркА” на Фондация „Стефан Батори”– Полша и списание Folia Psychiatrica на ДПБ Раднево.

Няма коментари:

Публикуване на коментар